Byggservice i Ystad

Byggservice i Ystad

Hallå och god dagens. Nu är jag inne i en period då jag provar på en hel del olika saker, alltifrån en matlagningskurs till en kurs i svetsning. Det här med svetsning är bra att kunna när man håller på att meka med bilar som även det är en sådan sak jag ägnar mig åt. Men i det här inlägget skulle jag faktiskt ta upp med er en annan sak, nämligen att jag fick huset renoverat av ett företag som heter Wärby Bygg. De erbjuder byggservice i Ystad bland annat men även runt om på andra platser i Skåne. 

Oavsett om du som läser det här inlägget skulle behöva någon slags hjälp med byggservice i Ystad, eller om du behöver hjälp i Landskrona, Lund, Svedala eller i Trelleborg så kan Wärby Bygg hjälpa dig. Jag köpte ett hus som passar bra om man gillar att hålla på med bilar, för det ligger lite avsides med en stor trädgård. Det kan bli stökigt i trädgården när där står flera bilar mer eller mindre risiga, men ingen granne behöver störa sig på att det ser stökigt ut för jag har inga grannar precis inpå. Huset var det inte gjort något med på minst 20 år och det behövdes en rejäl renovering för att få det så som jag ville ha det. Med hjälp av Wärby Bygg har huset rum för rum gjorts i ordning och jag är supernöjd. Mest nöjd är jag med köket som blev så snyggt med bänkskivor i granit och en köksö i mitten. Här trivs jag nu som fisken i vattnet och jag hoppas att ni, som önskar få hjälp inom byggservice i Ystad, eller i någon av de andra städer där de också erbjuder sin hjälp, kommer att höra av er till Wärby Bygg. 


Kommentarer är stängda.