Behöver du få hjälp inom trädfällning?

Behöver du få hjälp inom trädfällning?

Morsning, morsning! Jag stod utomhus och svetsade underredet på bilen, jag är rätt så bra på det här med att svetsa för en gång i tiden gick jag en svetsarkurs. Det blåste rätt ordentligt och jag såg då att en hög och ranglig tall blivit väldigt sned. Jag kikade lite närmare på tallen och det såg ut som det var en rotvälta, eller på väg att bli en, och jag insåg det allvarliga i situationen och ringde genast en trädfällare i Gävle och bad om hjälp.  

Det var till Peter Jarlgård Träd- och Sektionsfällning jag ringde, och det här är ett företag som hjälper alla som behöver hjälp med någon trädfällning i Gävle. Han som har företaget kom hit och sa att tallen måste fällas med en gång, innan den rasar ner och riskerar att döda någon förbipasserande, eller kanske skada egendom. Det var tur att jag var ute och svetsade just då, för annars vet man inte vad som hade hänt ifall jag inte upptäckt detta. Jag vet att det här med trädfällning i allmänhet och trädfällning i Gävle i synnerhet är sådant som folk behöver hjälp med. Efter att jag har fått hjälp av Peter Jarlgård Träd- och Sektionsfällning och på nära håll har fått se hur det här företaget arbetar så måste jag säga att jag är imponerad. Så jag tycker verkligen att det här företaget ska lyftas med ett inlägg här på min blogg. Ni är ju många som varje dag läser i min blogg, och då kan det väl vara bra att ni får veta att denne trädfällare i Gävle finns, i fall ni behöver den hjälp som det här företaget erbjuder. Ha det! 


Kommentarer är stängda.