Ett nyrenoverat badrum med badkar

Ett nyrenoverat badrum med badkar

Ännu en helg går mot sitt slut och det är måndag i morgon och en ny arbetsvecka, för min del som svetsare. Jag har som rutin på söndagskvällarna att ta ett varmt bad, och det ska jag göra om en stund i mitt nyrenoverade badrum och i badkaret med lejontassar. Jag tänkte att jag skulle skriva ett inlägg till er och berätta om företaget som renoverade badrummet, för är det någon av er som behöver hjälp inom bygg i Uddevalla med omnejd, till exempel med en badrumsrenovering, då vill jag tipsa er om företaget Byggsnickarn i Väst. 

Det här är ett företag för alla som behöver ett byggföretag i Västra Götaland som har kompetensen och yrkesskickligheten att kunna ta sig an de flesta uppdragen. Hantverkarna har arbetat under många år med allt möjligt inom bygg både i Uddevalla och på andra orter, och det som de hjälper till med är bland annat badrumsrenoveringar, dräneringsjobb, takrenoveringar och nyinstallationer med mera. Det är inte bara viktigt att hantverkarna kan sitt jobb, det är lika viktigt att de använder material i hög kvalitet, och det gör de hos Byggsnickarn i Väst för de använder bara material som är gjort för att hålla länge. Jag är så glad över det här nyrenoverade badrummet och att jag satsade på ett badkar. Innan var det en duschkabin men jag som älskar att ta ett varmt bad ville givetvis se till att få ett badrum med ett snyggt badkar, och det fick jag ju också. Ni som behöver hjälp med bygg i Uddevalla eller någon annanstans i Västra Götaland borde lyfta på luren och slå en signal till Byggsnickarn i Väst. Ha en fin avslutning på kvällen och i morgon måndag kommer det nya inlägg på bloggen på eftermiddagen efter jobbet. 


Kommentarer är stängda.